Hélène, Louis en hun kinderen, Emilio en Mathilda ontvangen u graag op hun biologische boerderij in een beschermd natuurgebied van 7 hectare. Zij verbouwen groente, kleinfruit en onderhouden een boomgaard. Verder vindt u op de boerderij kippen, ganzen, varkentjes en soms ezeltjes.

 

Accomodatie

  • Met uw eigen tent kunt u een plekje kiezen in onze uitgestrekte boomgaard. Er zijn maximaal 5 staplaatsen. Ook voor een caravan of camper is er een mogelijkheid. Voor zover de werkzaamheden op de boerderij het toelaten, zijn wij altijd beschikbaar voor uw wensen. U kunt gebruik maken van het camping-sanitair zoals douche, wastafel, aanrecht, wasmachine en koelkast.
  • De yourte is ingericht voor 4 personen en heeft één tweepersoons bed en twee enkele bedden. Hij is voorzien van een keukenblokje. Hier ervaart u het plezier van een verblijf in een gezellige, ronde ruimte. Door de aanwezigheid van een droogtoilet en een eenvoudige douche op zonnecellen kunt u in harmonie met de natuur leven, maar u bent natuurlijk vrij ook gebruik te maken van het bovengenoemde camping-sanitair. Wij kunnen u eveneens een ontbijt serveren.